scheepsjournaal Fred

Ik ben op ontdekkingsreis vertrokken. Mijn scheepsjournaal heb ik ‘Fred’ genoemd. Dat is Zweeds voor ‘vrede’. Ik ben dus onderweg naar Fred. Vanaf nu mag je me Freddie noemen. Of Vredie, maar dat klinkt niet zo mooi.

20231202 - 20h00

Heule

Zangsessie ten voordele van het goede doel

– Aantal zangers: 250
– Aantal boeken verkocht: 4

 

20231201 - 14h00

Brussel

Overleg consulent Cultuurloket

Belangrijke inzichten
– “Er is een belangrijke EU-studie die je kan gebruiken om je impactverhaal te brengen.”
– “Het is me nog niet duidelijk hoe jij je impact gaat opschalen.”
– “Zijn er geen organisaties waarmee je kan samenwerken om je impact danig op te schalen?”
– “Ik geniet van de praktijkervaring die je deelt in je scheepsjournaal en in dit gesprek.”

 

20231130 - 20h00

Dilbeek

Zangsessie in ontmoetingscentrum

– Aantal zangers: 90
– Aantal boeken verkocht: 1

Belangrijke boodschap
“Je hebt op twee uur mijn winterdepressie verholpen. Dat is goed.”

 

20231130 - 14h30

Lubbeek

Telefoongesprek met mede-wereldverbeteraar 

– Aanleiding: LinkedIn-post “Waarom zou je als sociaal ondernemer niet rijk mogen worden?”
– Haar achtergrond: leidinggeven, verhalen vertellen, kansen ontwikkelen

Belangrijkste uitspraken
– “Je vraagstelling intrigeerde me. Je liet helemaal open wat jouw antwoord zou zijn. Ik had daar een vermoeden van, maar je laat zoveel ruimte.”
– “Wanneer mensen kritiek hebben op iets zegt dat vaak veel over die mensen zelf. Ik hoop dat mensen de neiging hebben om zichzelf daar dan ook over te bevragen. Zo kan je je ergernis interessant maken en ombuigen naar iets positiefs.”
– “Wat geld hebben en andere privileges betreft zit ik ook vaak met een schuldgevoel: Heb ik teveel? Moet ik me arm delen? Hoe vind je gelijkwaardigheid in zulke situaties?”
– “
Er speelt ook het dominante verhaal dat hoe artistieker je
bent, je meer getormenteerd bent. En dat wanneer je 
meer succes hebt, je dan ineens commercieel bent.”
– “
Er bestaat een opleiding om goeie generatieve vragen te leren stellen. In zo’n vraag zit ontregeling en je creëert er ruimte mee. Dat is nog iets anders dan de open vraag.”

 

20231130 - 11h30

Lubbeek

Telefoongesprek met mede-wereldverbeteraar 

– Aanleiding: LinkedIn-post “Waarom zou je als sociaal ondernemer niet rijk mogen worden?”
– Zijn achtergrond: leidinggeven, fondsenwerving, ngo

Belangrijkste uitspraken
– “We proberen een 20/80-ratio aan te houden: met 20% overheadkosten en 80% voor het goede doel. Als je die 20% niet investeert, kan die 80% ook niet renderen.”
– “Het loon dat je nu voor ogen hebt, is zeker niet overdreven. Je moet je er niet ongemakkelijk bij voelen om voor dat bedrag een mecenas te zoeken. In de privé zou je veel meer kunnen verdienen. De mecenas die jij zoekt, zal dat zelfs zien als een persoonlijke investering van jou in je maatschappelijke impact. “
– “Gebruik dat onderzoek waarin je impact op individueel niveau al kan aantonen. Dat is al een supergoeie basis! Daarnaast kan je experten ook iets laten zeggen over de maatschappelijke behoefte die Allez, Chantez! en Singfluencers vervullen.”

2023129 - 16h00

Lubbeek

Telefoongesprek met mede-wereldverbeteraar 

– Aanleiding: LinkedIn-post “Waarom zou je als sociaal ondernemer niet rijk mogen worden?”
– Haar achtergrond: coaching, training, zingen

Belangrijkste uitspraken
– “Je kán er alleszins wel rijk van worden. En je zou het ook verdienen. De maatschappelijke meerwaarde die je levert is groots.”
– “Met mijn trainingen zit ik in grote bedrijven. Daar speel ik het spel mee om een grote offerte in te dienen. Zo werkt het daar. En precies daar ben ik grote een meerwaarde voor de maatschappij. Dus zo verdien ik er veel geld aan.” 
– “Onze maatschappij is hard en het leven is moeilijk. Ik denk niet dat ik of mijn generatie dat gaat oplossen. Ik wil mijn kinderen leren om met de beste waarden te kunnen overleven in onze maatschappij.” 

2023129 - 15h00

Lubbeek

Telefoongesprek met mede-wereldverbeteraar

– Aanleiding: LinkedIn-post “Waarom zou je als sociaal ondernemer niet rijk mogen worden?”
– Haar achtergrond: duurzaamheid, sociaal ondernemen

Belangrijkste uitspraken
– “Ik voel dat ik dienstbaar wil zijn voor de samenleving. Maar dat vloekt met daar inkomsten voor vragen: als je dienstbaar bent, dan is dat toch zonder geld? En ook: dit is mijn passie. Moet ik dan geld verdienen met mijn passie? Ik weet op den duur niet meer waar ik blij van word. Word dat niet gefnuikt omdat je die passie doodknijpt?”
– “
Ik ben er niet vóór dat we in een samenleving waarin we zoveel belastingen betalen,  via filantropie voor verandering moeten zorgen. We betalen zoveel geld aan de staat om ervoor te zorgen dat we een goed leven kunnen hebben. Daarin falen we. De staat investeert namelijk haast niét in zorg. Ik ben wat bang dat we naar een Angelsaksisch model evolueren waarin mensen allemaal zelf voor hun geld moeten zorgen.”
– “Is het geen idee om één keer per jaar met je mecenassen samen te komen en daar enkele frisdenkers, kunstenaars, sociaal ondernemers, … aan het woord te laten. Daarna uitwisselingen over een thema, eerlijk praten. Misschien kan jij hen op die manier laten stilstaan bij de manier waarop zij hun geld verdienen of verdiend hebben.”
– “Ik vind dat iedereen moet vaststellen wat hij nodig heeft om echt goed te kunnen leven. Voor mij is dat 3.000 euro en voor anderen is dat 10.000 euro. Er is gewoon een grens van waar je een surplus hebt boven je rijkelijk leven. Van daaruit moet je beginnen investeren en daar maak je de keuze waarin je investeert. Dat is het moment waarop je bij een ethische kwestie komt. Je zou heel rijk kunnen leven én de rest investeren in herverdeling.”

2023128 - 10h00

Lubbeek

LinkedIn-post met oproep voor sparring partners

🗣️ Sparring partner gezocht.

Wie wil er de komende dagen telefonisch een uurtje van gedachten wisselen over deze vraag: Waarom zou je als sociaal ondernemer niet rijk mogen worden?

Ter inspiratie kan je alvast onderstaand filmpje bekijken:

Waarom wil ik deze discussie voeren?
In het bedenken hoe ik middelen aantrek voor mijn missie bots ik vaak tegen de overtuiging dat je als gepassioneerde wereldverbeteraar niet rijk mag worden van je activiteit. Om echt goed te zijn zou je alle rijkdom die je vergaart moeten herverdelen. Omdat ik zelf geen goede argumenten vind voor die stelling vroeg ik mijn netwerk om hulp. De hele discussie kan je op LinkedIn volgen. 

2023127 - 10h00 en 14h00

Gent

Schoolvoorstellingen voor Gentse kinderen

– aantal zangers: 280 
– leeftijd: 6 – 10 jaar
– eigen repertoire van Joep Conjaerts en mezelf. Onder andere de hit ‘O o o o o Ik mis je zo’

2023126 - 15h30

Brussegem

Zangsessie tijdens verjaardagsfeest van oma Frida (90 jaar)

– Aantal zangers: 55 
– Aantal boeken verkocht: 3

 

2023124 - 20h00

Lubbeek

Opstart reeks nieuwsbrieven ter lancering van mijn mecenaatsoproep

– Aantal ontvangers: 4.500 
– Aantal nieuwsbrieven in de reeks: 9
– Laatste nieuwsbrief ingepland: 11 februari

 

2023123 - 20h00

Gent

Zangsessie op onze vaste stek: Ha Concerts 

– Aantal zangers: 750
– Aantal boeken verkocht: 12

Belangrijkste inzichten

– Elke keer blijven er +25% nieuwe mensen naar onze zangsessies komen. De mond-tot-mondreclame blijft haar werk doen. Heerlijk is dat!
– Een muur van liefde trok zich gisteren voor mij op. In al mijn enthousiasme knalde ik erop af. Dit is de enige plek in de wereld waar ik mij maar al te graag ‘perte totale’ laat verklaren.
– Ik deed voor het eerst mijn oproep voor mecenassen. Benieuwd? Bekijk hem hier. 

2023120 - 15h00

Leuven

Onderhoud met zakelijk leider van een kunstenorganisatie

Belangrijkste inzicht

We spreken de intentie uit om volgend jaar samen vier publieke zangsessies te organiseren. Mijn hart – en dat van veel Leuvenaars – kan daarbij een sprongetje maken. 

 

2023117 - 10h00

Leuven

Feestcongres ’10 jaar Sociale Innovatiefabriek’

Belangrijkste inzicht

De Sociale Innovatiefabriek is het nest waar ik landde toen ik als ondernemer startte. Deze tribe van ondernemende wereldverbeteraars lijkt een onuitputtelijke bron van interessante, actieve supporters die elk in hun eigen domein voor innovatieve, inspirerende oplossingen zorgen. Hoewel ik steeds meer van de spelers uit het ecosysteem van de sociale innovatie begin te kennen, is zo’n congres heerlijk om een gedeeld narratief op te bouwen. Hier ontstaan de grapjes, gewoontes, bijnamen en een manier van doen die we ons samen eigen maken. Heel tof vind ik dat!

 

2023116 - 15h30

Brussel

Kennismakingsgesprek medewerker middenveldorganisatie

Belangrijkste inzicht

Het middenveld leeft! Er zijn zoveel lokale afdelingen die in hun eigen wijken en buurten een verbindende functie willen opnemen. Het is wel opvallend hoe velen van hen moeite hebben om een jonger publiek aan te trekken en relevant te blijven. 

 

2023116 - 12h00

Sint-Jans-Molenbeek

Raad van bestuur Madeleine vzw

Belangrijkste inzichten

– Ik mag mezelf nog meer uitspreken over de dingen waar ik anders over denken dan mijn peers. Het is niet omdat je tot dusver geen mensen hoorde die zich vragen stellen bij mainstream-opvattingen dan die mensen er niet zijn. En sommige mensen hebben enkel meer tijd nodig. 
– Er komen spannende tijden aan in de cockpit van mijn ondernemingen. We starten een traject op met juristen en fiscalisten om de opschaling van impact van onze projecten goed te omkaderen. Dit ligt ver buiten mijn comfortzone, maar ik kan er wellicht veel van leren. Dus ik word er wel enthousiast van. Ik zal wellicht vooral blij zijn wanneer het voorbij is!

 

2023115 - 13h00

Antwerpen

Kennismakingsgesprek directeur en team middenveldorganisatie

Belangrijkste inzichten

– We leerden elkaar beter kennen via persoonlijke en professionele annekdotes. 
– We nemen enkele maanden om elkaars boeken te lezen en websites te bestuderen. 
– In het voorjaar van 2024 maken we concrete plannen om samen te werken. 

 

2023115 - 11h00

Antwerpen

Onderhoud logopediste Anita

Belangrijkste inzicht

In mijn zangstem kan ik intussen veel detailgeluiden horen: verschillende lagen klank die ik van elkaar kan onderscheiden. Mijn zangstem is veel groter, voller, gezonder dan mijn spreekstem. Tijdens deze sessie leek het voor het eerst te lukken om ook meer van die verschillende kwaliteiten te kúnnen beluisteren. (Ik word daar blij van.)

 

2023114 - 10h00

Tessenderlo

Onderhoud mentor R

Belangrijkste inzichten en tips

– “Je ziet er moe uit. Zorg je genoeg voor rust en ontspanning?”
– Als je je probleemstelling kiest, zorg dan voor makkelijk begrijpbare en positieve woorden. 
– Wat je weet is niet belangrijk. Wel wie je kent. 

 

2023113 - 15h30

Lubbeek, online

Gesprek medewerker Koornetwerk Nederland

Belangrijkste vragen van haar
– “Ik lig soms wakker van het feit dat de docenten in de lagere scholen zelf niet meer hardop durven zingen voor hun kinderen. Zij geven die schroom om hun te laten horen al meteen door aan de kinderen. Kan je hierbij helpen?”
– “Kan je meelezen, en feedback geven op onze handleiding voor de dirigenten van laagdrempelige kinder- en jeugdkoren?”
– Ik: “We ontginnen nu allebei een dirigentennetwerk. Kunnen we daarbij sparring partners worden zodat we onze uitdagingen en succes kunnen bespreken?”

 

2023113 - 14h00

Lubbeek, online

Gesprek medewerker investeringsbank 

Belangrijkste inzichten en tips
– Werk je Theory of Change nog scherper uit. Verzamel daarna bewijslast via bevragingen van je publiek.
– Het Singfluencers-verhaal past goed in je mecenaatsvraag.
– Baken af welke return en nabijheid je in return geeft aan mecenassen en sponsors. 
– Blijf overwegen en bevragen of het je methodiek al niet speciaal genoeg is om mecenassen te overtuigen. Maak het jezelf niet moeilijker dan nodig.

 

van 20231106
tot 20231110

Lubbeek 

INFORMELE NETWERKFORMULE DAMMHUS/THUS

Grootste inzichten
– Mensen willen elkaar helpen. Sommigen vinden het vervelend wanneer ze volgens hen meer gekregen hebben dan ze gegeven hebben. 
– Ik wil een Bob-figuur ontwikkelen voor de fondsenwerving van Allez, Chantez! 
(cfr. Bob drinkt niet en zorgt voor zijn vrienden) 
– Maak een lijst van mensen die al veel verder staan dan jou en probeer elke week met één van hen contact te maken. 
– Veel wereldverbeteraars hebben meer moeite om voor zichzelf te zorgen dan voor de wereld. 
– Twintig mensen durven vertrouwen op mij. Ze zeggen volmondig JA wanneer ik hen uitnodig voor een onbekend netwerkconcept bij mij thuis.
– “Show me your friends and I’ll tell you who you are.” Als dat ook geldt voor je professioneel netwerk, dan ben ik een topondernemer 🙂 
– Je hoeft geen gelijk te krijgen om gelijk te hebben. En als je geduld hebt, dan krijg je ook nog gelijk. Aja, want je had gelijk. 
– Het is niet simpel om jezelf aan nieuwe mensen voor te stellen zonder het over je werk te hebben. 
– Mijn dankbaarheid voor zoveel menselijke warmte en bevestiging is oneindig. 

20231107 - 18h30

VRT één (televisie)

Allez, Chantez! als antwoord in de populaire televisie-quiz Blokken. 

#ingeburgerd #merkbeleving #lifegoals

 

van 20231029
tot 20231104

Gordes, Frankrijk

Dagelijkse twee-uurs-werkblokken over mijn mecenaatsoproep 

Tijdens een familievakantie in de Provence werkte ik elke dag twee uur. Ik werkte volgens een vast stramien dat ik tijdens de afgelopen jaren vormgaf voor de productontwikkeling van mijn ondernemingen. Dit is gebaseerd op een opleiding die ik volgde bij de Behavioural Design Academy van SUE en een salesopleiding die ik volgde bij Fast Forward Amy

 

20231028 - 20h00

Kortrijk

Zangsessie in ontmoetingscentrum

– Aantal zangers: 175
– Aantal boeken verkocht: 4

Grootste inzichten
De sociale impact die je met ons zangconcept in een deelgemeente van een grote stad kan maken is misschien zelfs nog tastbaarder: je voelt hier nog harder hoe buurtbewoners er deugd van hebben om elkaar te ontmoeten. Dat is opmerkelijk anders dan wanneer mensen allemaal van veraf komen meezingen in een grote stad. 

 

20231027 - 20h00

Dilbeek

Zangsessie in cultuurcentrum, in samenwerking met geweldig inspirerende vormingsorganisatie

– Aantal zangers: 175
– Aantal boeken verkocht: 5

 

20231012 - 14h00

Amsterdam

Gesprek CEO investeringsbank 

Belangrijkste inzichten en tips
– Om mensen te overtuigen van de waarde van wat jij doet, ben je afhankelijk van hoe ze je activiteit interpreteren. Het is moeilijk om dat tastbaar te maken. Maar je hebt een enorme troef omdat er al zoveel mensen met je meezongen. Zij ervaarden al dat ze zich goed voelen wanneer ze met je meezongen, dat ze er blij van worden en dat er weer even tegenaan kunnen. Al deze mensen kan je nu ook om ondersteuning vragen. 
– Daarnaast zou ik zeker ook het officiële parcours verkennen en een aantal stichtingen en fondsen aanspreken. 
– Maak duidelijk dat je voor de lopende projecten een werkend businessmodel hebt. Jij wil nu je impact opschalen en anderen aanzetten om ook actie te ondernemen. Het moet voor je luisteraars duidelijk zijn dat je voor dat laatste stuk een nieuwe inkomstenstroom wil opzetten. Het mecenaat en filantropie passen daar heel goed bij. 
– Voeg iemand aan je raad van bestuur toe die je is voorgegaan in het opschalen van je impact en inkomsten. 
– Je moet nu op korte tijd minstens vier mensen vinden die een engagement willen aangaan om minstens 20.000 euro voor minstens drie jaar te investeren in jouw schaalverhaal. Daar zal je nu veel druk door voelen, maar voor minder mag je het niet doen. Voor je dat rond hebt, mag je niet stoppen met zoeken, pitchen, vragen, overleggen, enzovoort. 
– Buiten je groot bereik heb je nog andere troeven: je bent recht voor de raap + je kan je al verbeelden wat er mogelijk is. Als jij 100% voor je dromen gaat en transparant bent over hoe je parcours verloopt, dan moet dat voldoende zijn voor de mensen die in je willen investeren. Ofwel geloven mensen daarin, ofwel niet. Maar je hebt maar een handvol mecenassen nodig, dus dat komt wel goed. 
– Het is geen enkel probleem om zo’n grootse visie te hebben! Zolang je met de voeten op de grond blijft en de voeling blijft ontwikkelen met de zangsessie hier in Vlaanderen, denk dat ik dat je Nobelprijs/Wereldvrede-beeld het precies heel duidelijk maakt wat je wil doen. Het gaat je wel helpen om milestones te bepalen: leg vast wat je tegen wanneer wil bereiken. Zo zorg je ervoor dat je onderweg ook tevreden kan zijn. 

 

van 20231010
tot 20231018

Amsterdam – Birmingham – Diest

ONTDEKKINGSREIS I

– Aantal nieuwe aanknopingspunten internationaal ecosysteem: 35

– Aantal uren minder geslapen dan normaal: 36

– Aantal triggers voor de lachspieren: oneindig

20231006 - 20h00

Diest

Zangsessie in de buurt van m’n hometown, met veel bekenden in de zaal

– Aantal zangers: 250
– Aantal boeken verkocht: 12

 

20231005 - 20h30

Wemmel

Zangsessie tijdens de Week van het Nederlands 

– Aantal zangers: 140
– Aantal boeken verkocht: 19

 

20231005 - 11h30

Gentbrugge

Winnende pitch voor Award ‘Fondsenwerving van het jaar’ van Fundraising Belgium.  

– Aantal zangers: 120

Grootste bedenkingen tijdens de studiedag en netwerkbabbels
– Hoe kan je alle soorten acties die mensen in je community leveren honoreren? En in beeld brengen? 
– Hoe zou ‘impact first fundraising’ er uitzien? Fondsenwerving waarbij je geld werkelijk als middel ziet om impact te maken, waardoor je samen met je donateurs de impact maakt? Hoe zet je die volgende stap?
– Zouden fans ons project een bonus kunnen geven, zoals een werkgever zijn werknemers? Kunnen we bestaande concepten kunnen toepassen op fundraising? 

 

20231004 - 20h00

Gent

Zangsessie met zangliefhebbers in onze vaste stek: Handelsbeurs Concertzaal 

– Aantal zangers: 525
– Aantal boeken verkocht: 10

 

20231003 - 12h00

Sint-Jans-Molenbeek

Keynote en zangsessie met bestuurs- en personeelsleden van een vormingsorganisatie

– Aantal zangers: 30

Grootste inzichten
Misschien is ‘geefgezindheid’ wel een belangrijk topic om mijn verhaal aan op te hangen. Het biedt een nieuwe, praktische bril om naar community building te kijken.
– Begin je keynote met je verhaal en laat de mensen pas achteraf zingen. Dan zijn er wellicht meer mensen al mee en is de gunfactor groter.

 

20231002 - 20h00

Antwerpen

Zangsessie met internationale studenten van de UGent

– Aantal zangers: 400
– Veel enthousiasme en interesse om ook in de reguliere Gentse zangsessies te komen meezingen.

20230929 - 11h00

Antwerpen

Onderhoud met logopediste Anita

Grootste inzicht
Net zoals je je algemene conditie versterkt, kan je je stemconditie ook verder ontwikkelen. Misschien helpt dit inzicht om je dagelijkse routines te zien als trainingen, waardoor je nog beter voor je stem gaat zorgen. Opgelet! Je hebt al een goede stem. Bedenk dat je aan het optimaliseren bent.”

 

20230928 - 10h30

Lubbeek

Verzending uitnodigingen voor ‘Thus’

Elk jaar maak ik er een gewoonte van om een paar weken weg-van-huis te werken in Dammhus. Ik nodig dan mensen die ik al ken en mensen die ik nog wil leren kennen uit voor een fijne tijd samen. De volgende editie gaat begin november door en zal hier thuis plaatsvinden. Vandaar ‘Thus’ als benaming, in plaats van ‘Dammhus’. 

Ik nodigde een dertigtal mensen die me inspireren uit voor de volgende editie. Deze mensen staan al een tijd op m’n radar en ik blijf benieuwd naar hen. Alleen hun reacties op de uitnodiging zijn al een cadeau.

 

20230927 - 13h00

Hasselt

Onderhoud met mentor K

Grootste inzicht
Doe eens mee met wat activiteiten van organisaties als VOEM of Amal vzw. Ondervind wat een context waarin veel diversiteit leeft met jou doet. Zoek die mensen uit waarbij je je comfortabel voelt om je vragen te stellen.”

 

20230927 - 10h00

Tessenderlo

Onderhoud met mentor R

Grootste inzichten
– “Doe nog meer aan storytelling. Ik weet dat je graag low profile wil blijven, maar de mensen willen jouw verhaal wel graag horen omdat je doelgroep zich daar in herkent. Van mij onthouden ze dat ik 42 jaar oud was toen ik met m’n business begon, en vakbondsafgevaardigde.”
– “
Als je altijd wil groeien, moet je altijd de lat hoger leggen; maar dat wil zeggen dat er mensen onderaan achterblijven. Zolang je het voor de groep doet (in jouw geval: de maatschappij), dan mag je gerust hart afscheid nemen van de mensen die je niet kan meenemen.”
– “Zou je het traject dat je aflegt om van je chronische hoofdpijn af te geraken niet kunnen delen met het publiek? Je zou daar veel mensen mee kunnen helpen, denk ik.”
– “Ik merk dat ik je verhaal niet goed doorverteld krijg aan mijn vrienden. Wanneer mensen doorvragen, loop ik vast. Zorg eens voor drie-vier punten die iedereen moet kennen van jouw verhaal.”

 

20230925 - 14h30

Turnhout

Zangsessie met verzorgers en huishoudhulpen tijdens personeelsfeest 

– Aantal zangers: 550

20230922 - 20h00

Gent

Reality check tijdens bijpraten met sociaal onderneemster wiens onderneming binnenkort ophoudt te bestaan, na zangsessie bij de Dekenij Kleine Bareel 

– Aantal zangers: 150
– Aantal boeken verkocht: 3

20230922 - 10h00

Brussel

Masterclass Impactmarketing (Sociale Innovatiefabriek)

Sprekers
Fred Dorsimont, Marc Michils, Lien De Ruyck

Grootste inzichten
– Onderzoek wijst uit dat angst (verontwaardiging, pijnlijke realiteit) verweven met hoop leidt tot actie. Toegepast: we hebben zowel klimaatangst als klimaathoop nodig om in actie te komen. 
– Zoek ‘steward ownership’ op, het natuurlijke winstdenken, maak de natuur de eindbaas van je organisatie, missiemaximalisatie.

20230921 - 20h30

Blankenberge

Ontmoeting medewerker Buitenlandse Zaken, Vlaamse overheid tijdens zangsessie voor personeelsleden 

– Aantal zangers: 30
– Aantal boeken verkocht: 3

20230921 - 14h30

Schaarbeek

Zangsessie met personeelsleden CM 

– Aantal zangers: 500
– Aantal boeken verkocht: 30

20230916 - 17h00

Wervik

Ontmoeting KWB-stafmedewerker, na zangsessie ter ere van afsluiting wereldfeest

– Aantal zangers: 150
– Aantal boeken verkocht: 3

🛂 lees meer

20230916 - 11h00

Harelbeke

Zangsessie tijdens opwarming wereldfeest

– Aantal zangers: 50
– Aantal boeken verkocht: 2

20230915 - 20h00

Lochristi

Zangsessie ter ere van opening cultuurjaar

– Aantal zangers: 450
– Aantal boeken verkocht: 5

🛂 persartikel 1
🛂 persartikel 2
🛂 persartikel 3

20230914 - 20h00

Gent

Publieke lancering boek ‘Singfluencers’  tijdens zangsessie in Handelsbeurs 

– Aantal zangers: 480
– Aantal boeken verkocht: 59

🛂 lees meer

20230914 - 14h51

Lubbeek

Mail: “Proficiat! Jullie case werd verkozen als één van de 3 beste cases voor de award ‘Fondsenwerving van het jaar’!”

Beste Annelore,

Proficiat!  Wij zijn heel blij jullie te mogen meedelen dat jullie case van Allez Chantez – “Geefgezindheid bij zangliefhebbers – van actie tot DNA”, door de professionele jury, verkozen is tot één van de 3 beste cases voor de Award ‘Fondsenwerving van het Jaar’!

Jullie maken dus 1 kans op 3 om de winnaar te worden van de Award ‘Fondsenwerving van het jaar’! De uiteindelijke beslissing valt op onze Dag van de Fondsenwerver, op 5 oktober in Gentbrugge, waar het aanwezige publiek zal stemmen.

20230913 - 08h00

Lubbeek

Verschijning interview met Katrien Steyaert in Knack Weekend 

🛂 lees hier

20230911 - 12h00

Lubbeek

Deadline inzending Award ‘Fondsenwerving van het jaar’ (Fundraisers Alliance Belgium)

20230906 - 13h30

Schaarbeek

Interview op radio Klara met Cara Van der Auwera

🛂 luister hier

Hoogtepunten